AnnouncementsProjects Sambyggnation tar form

February 10, 2019by danielpilth0

Vi är stolta över vårt nya koncept som kommer från idén där man kan kombinera sitt boende ihop med framtiden. Vi såg efterfrågan och tog oss an den och är idag dom enda i Spanien som bygger på detta sättet. Att investera är enligt oss en långsiktig plan där man skall räkna in risker, ekonomi, avkastningar osv och detta samtidigt som man skall leva och bo. Att köpa i Spanien för att sedan ha det stående flera månader om året är inte något vi tror är bra, hus mår bra att man bor i dom. Därför skapade vi konceptet sambyggnation, som just är en kombination av “Hotell”, “Semester bostad” och framtida åldringsbostad med tillhörande service.

Men hur kan samboende hjälpa till med denna super bra idén? Jo, samboende en social samverkan mellan par och familjer som vill förverkliga sin dröm om ett boende och vill ha nytt. Tillsammans med fler familjer bygger vi och anpassar för att sedan driva detta komplex ihop med oss på QL Hus. Vi räkna in alla tankar kring idag, imorn och framtiden så man kan utnyttja sin del av komplexet till max. Vi skapar en samfällighet där varje familj/par köper in sig baserat på storlek.

danielpilth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Quality living

Låt oss bygga tillsammans

Vi ser gärna att du designar och vi bygger. Allt för att skapa mångfald i vårt koncept.
Socialamedier